Hledáte pro sebe kvalitní kurz koučinku, zavolejte nám tel. 605 551 115, napište nám: email. info@coachingworld.cz
Přijďte se k nám podívat do kurzů koučinku, které probíhají a nasajte báječnou profesionální i přátelskou atmosféru se špičkovými trenéry a lektory.
CPC, certifikaát

CPC certifikační systém je systém, který zajišťuje klientům, koučům a tréninkovým školám ohodnocení, které jim pomáhá odlišit se od konkurence. Zadavatel nebo klient koučů tím získává přehled o tom, jakou má kouč kvalifikaci a profesní zkušenosti. Certifikovaní absolventi neplatí žádné členské poplatky. Platby jsou realizovány pouze za přezkoušení a supervize v případě, že o to kouč požádá.

Podmínky pro získání certifikace:

Certifikát CPC - Certified Professonal Coach

Absolvent tréninku v mezidobí, mezi jednotlivými moduly získává praxi samostatně a mezi jednotlivými účastníky kurzu. Certifikát CPC získává po absolvování 5. modulu.

Poplatek za zkoušku:

Certifikát CPCA - Certified Profesional Coach Advanced

Po absolvování CPC certifikace doloží uchazeč 500 hodin s min. 16 klienty (80% jsou placené hodiny) a složí praktickou zkoušku za účasti dvou hodnotitelů.

Poplatek za zkoušku:

Certifikát CPCM- Certified Profesional Coach Master

Po absolvování CPC® certifikace doloží absolvent 2000 hodin s min. 30 různými klienty (80% jsou placené hodiny) a složí zkoušku za účasti dvou hodnotitelů.

Poplatek za zkoušku:

Pokud se rozhodnete pro náš CPC/CPCA, CPCM/certifikační systém do 3 let po absolvování kurzu a splníte všechny podmínky, neplatíte žádné další poplatky za zkoušku ani za certifikaci.

Pokud se rouhodnete pro náš CPC / CPCA, CPCM/certifikační systém do 3 let po absolvování kurzu a splníte všechny podmínky, neplatíte žadné další poplatky za zkoušku ani za certifikaci.

Neoprávněné užívání kteréhokoli z titulů  a certifikací může být postiženo podle OZ ČR.